Stones Franskbrød
Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød (giver ca. 16 skiver): Ingredienser: 7 æg300 g mandelmel eller en kombi af flere nødder/kerner100 g havrefibermel65 g smeltet smør2 spsk. Olie. Kokos eller mandelolie½ tsk salt1 tsk. Xanthan gum 1 spsk. Bagepulver Sådan gør du: 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.2. Kom æggene i en […]
Glutenfri Focaccia
Focaccia Det skal du bruge til 1 brød: Slip let brødform Olivenolie Frisk rosmarin Flagesalt Våde ingredienser: 200 g hytteost 3 store eller 4 små æg 2 spsk. olivenolie 1 spsk. æblecidereddike Tørre ingredienser: 1,5 dl pofiber 1,5 dl havrefibermel 1 spsk. hel husk (kan erstattes med bagehusk) 1 spsk. Bagehusk 1 spsk. Jordskokkemel (kan erstattes m. mandelmel) 1 tsk bagepulver 1 tsk. Himalaya salt 1 tsk inulinpulver […]
Madboller
Madboller med havrefibermel Det du skal bruge til 4 boller: 3 æg220 gr hytteost4 spsk havrefibermel3 spsk lupinmel1 tsk bagepulver1 tsk salt Sådan gør du: 1. Pisk æg og hytteost sammen til en jævn masse.2. Tilsæt de øvrige ingredienser.3. Rør dejen godt sammen.4. Lad dejen hvile i 5 min.5. Form 4 store boller med en […]
Spinatvafler
Spinatvafler med havrefibermel Det du skal bruge til ca. 10 stk (afhænger af størrelsen): 30 gr havrefibermel30 gr loppefrøskaller3 æg200 gr hakket spinat400 gr vand1 tsk salt (7 gr) Sådan gør du: 1. Blend spinat, æg og vand.2. Tilsæt havrefibermel, loppefrøskaller, salt og blend igen.3. Lad det hvile i 10 min.4. Bag i vaffeljern, eller […]