Omelet med proteinbrød
Cremet portobello pasta-ret Cremet portobello pasta med frisk rucola Det skal du bruge: Ingredienser: 1 pakke Pastapenne½ dl olivenole2 dl fløde2 dl vand grønsagsfon2 store Portobello svampe1 stort løg2 stk hvidløgsfed (groft hakket)RucolaParmasan Sådan gør du: Kog pastaen som anvist. Hak løg, hvidløg og portobello svampe og svits det panden med olivenolie. Tilsæt vand med […]
“Rudbrød” Snack
Cremet portobello pasta-ret Cremet portobello pasta med frisk rucola Det skal du bruge: Ingredienser: 1 pakke Pastapenne½ dl olivenole2 dl fløde2 dl vand grønsagsfon2 store Portobello svampe1 stort løg2 stk hvidløgsfed (groft hakket)RucolaParmasan Sådan gør du: Kog pastaen som anvist. Hak løg, hvidløg og portobello svampe og svits det panden med olivenolie. Tilsæt vand med […]
Snurrer med pesto og serranoskinke
Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]
Sprød toast
Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]
Bagt brie med brød
Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]
Lagkage uden gluten
Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]
Grundkage med citron og chokolade
Julekage med kanel Den lette julekage med kanel Det skal du bruge til 1 kage: Ingredienser: 1 pose bagemix-grundkagen 2 spsk kanel420 ml vand Sådan gør du: Kom posens indhold i en skål. Tilsæt kanel. Tilsæt vand. Kom dejen i en bageform. Bag kagen som anvist på posen (25-30 min). Pynt evt med mandeler. Server evt. […]
Hokkaido Suppe
Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]
Glutenfri Tortillas
Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]
Brian Stones Franskbrød
Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel.45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel)30 g Loppefrøskaller200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2%6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip50 g Kogende vand30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret2 tsk. Bagepulver1 tsk. Salt Sådan gør […]