Driftsproblemer

Vi oplever i øjeblikket driftsproblemer hos vores betalingsudbyder, hvilket desværre betyder, at betaling med kort og MobilePay midlertidigt ikke er mulig.
Vi arbejder tæt sammen med udbyderen for at finde en løsning, og håber, at problemet snart bliver løst. Tak for din tålmodighed.

Omelet med proteinbrød

Cremet portobello pasta-ret Cremet portobello pasta med frisk rucola Det skal du bruge: Ingredienser:  1 pakke Pastapenne½ dl olivenole2 dl fløde2 dl vand grønsagsfon2 store Portobello svampe1 stort løg2 stk hvidløgsfed (groft hakket)RucolaParmasan Sådan gør du: Kog pastaen som anvist. Hak løg, hvidløg og portobello svampe og svits det panden med  olivenolie.  Tilsæt vand med […]

“Rudbrød” Snack

Cremet portobello pasta-ret Cremet portobello pasta med frisk rucola Det skal du bruge: Ingredienser:  1 pakke Pastapenne½ dl olivenole2 dl fløde2 dl vand grønsagsfon2 store Portobello svampe1 stort løg2 stk hvidløgsfed (groft hakket)RucolaParmasan Sådan gør du: Kog pastaen som anvist. Hak løg, hvidløg og portobello svampe og svits det panden med  olivenolie.  Tilsæt vand med […]

Snurrer med pesto og serranoskinke

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Sprød toast

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Bagt brie med brød

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Lagkage uden gluten

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Grundkage med citron og chokolade

Julekage med kanel Den lette julekage med kanel Det skal du bruge til 1 kage: Ingredienser:  1 pose bagemix-grundkagen 2 spsk kanel420 ml vand Sådan gør du: Kom posens indhold i en skål. Tilsæt kanel.  Tilsæt vand.   Kom dejen i en bageform.  Bag kagen som anvist på posen (25-30 min). Pynt evt med mandeler. Server evt. […]

Hokkaido Suppe

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Glutenfri Tortillas

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Brian Stones Franskbrød

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser:  70 g Havrefibermel.45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel)30 g Loppefrøskaller200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2%6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip50 g Kogende vand30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret2 tsk. Bagepulver1 tsk. Salt Sådan gør […]