BLACK FRIDAY

Få 10% på alle produkter i vores webshop.
Brug rabatkoden: BLACK24

Omelet med proteinbrød

Cremet portobello pasta-ret Cremet portobello pasta med frisk rucola Det skal du bruge: Ingredienser:  1 pakke Pastapenne½ dl olivenole2 dl fløde2 dl vand grønsagsfon2 store Portobello svampe1 stort løg2 stk hvidløgsfed (groft hakket)RucolaParmasan Sådan gør du: Kog pastaen som anvist. Hak løg, hvidløg og portobello svampe og svits det panden med  olivenolie.  Tilsæt vand med […]

“Rudbrød” Snack

Cremet portobello pasta-ret Cremet portobello pasta med frisk rucola Det skal du bruge: Ingredienser:  1 pakke Pastapenne½ dl olivenole2 dl fløde2 dl vand grønsagsfon2 store Portobello svampe1 stort løg2 stk hvidløgsfed (groft hakket)RucolaParmasan Sådan gør du: Kog pastaen som anvist. Hak løg, hvidløg og portobello svampe og svits det panden med  olivenolie.  Tilsæt vand med […]

Snurrer med pesto og serranoskinke

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Sprød toast

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Bagt brie med brød

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Lagkage uden gluten

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Grundkage med citron og chokolade

Julekage med kanel Den lette julekage med kanel Det skal du bruge til 1 kage: Ingredienser:  1 pose bagemix-grundkagen 2 spsk kanel420 ml vand Sådan gør du: Kom posens indhold i en skål. Tilsæt kanel.  Tilsæt vand.   Kom dejen i en bageform.  Bag kagen som anvist på posen (25-30 min). Pynt evt med mandeler. Server evt. […]

Hokkaido Suppe

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Glutenfri Tortillas

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser: 70 g Havrefibermel. 45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel) 30 g Loppefrøskaller 200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2% 6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip 50 g Kogende vand 30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret […]

Brian Stones Franskbrød

Brian Stones Franskbrød Det skal du bruge til 1 brød: Ingredienser:  70 g Havrefibermel.45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel)30 g Loppefrøskaller200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2%6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip50 g Kogende vand30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret2 tsk. Bagepulver1 tsk. Salt Sådan gør […]