BLACK FRIDAY

Få 10% på alle produkter i vores webshop.
Brug rabatkoden: BLACK24

Brian Stones Franskbrød

Brian Stones Franskbrød

Det skal du bruge til 1 brød:

Ingredienser: 

70 g Havrefibermel.
45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel)
30 g Loppefrøskaller
200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2%
6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip
50 g Kogende vand
30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt


Sådan gør du:

  1. Del dine æg hvis du ikke bruger købte æggehvider.
  2. Kog dit vand så det klar.
  3. Kom alle ingredienserne i en skål , og gerne kom æblecidereddike og vand i til sidst.
  4. Rør det hele sammen med en ske til det begynder at blive en fast dej, så i med hænderne og ælt det færdig, og det er når du kan form det som et brød.
  5. Lad det så stå i 15 min så fibermel og Loppefrøskaller kan trække væske.
  6. Tænd din ovn på 160 -170 grader varmluft, dette er pga. af der kan være stor forskel på ovne
  7. Så er det tid til bagning, og her kan du skære i brødet så det får lidt pynt i overfladen.
  8. Bages i 1 time til du har en sprød overflade og lidt farve.

 

Du kan bruge hele æg i stedet for kun hvider, men vægten skal være den samme 210 g , som ca svare til 4 L æg.

 

Så er brødet klar – velbekomme.

Kcal; 699
Protein; 53
Kulhydrat; 12
Fedt; 25
Kostfibre; 109
Salt; ?

Tak for god inspiration fra Brian Stone 🙏

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.

Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg