Vi har lidt udfordringer med kundekontoen
Oplever du problemer, så log af og bestil uden at være logget på kundekontoen.
Vi beklager og arbejder benhårdt på at løse problemet

Brian Stones Franskbrød

Brian Stones Franskbrød

Det skal du bruge til 1 brød:

Ingredienser: 

70 g Havrefibermel.
45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel)
30 g Loppefrøskaller
200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2%
6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip
50 g Kogende vand
30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt


Sådan gør du:

  1. Del dine æg hvis du ikke bruger købte æggehvider.
  2. Kog dit vand så det klar.
  3. Kom alle ingredienserne i en skål , og gerne kom æblecidereddike og vand i til sidst.
  4. Rør det hele sammen med en ske til det begynder at blive en fast dej, så i med hænderne og ælt det færdig, og det er når du kan form det som et brød.
  5. Lad det så stå i 15 min så fibermel og Loppefrøskaller kan trække væske.
  6. Tænd din ovn på 160 -170 grader varmluft, dette er pga. af der kan være stor forskel på ovne
  7. Så er det tid til bagning, og her kan du skære i brødet så det får lidt pynt i overfladen.
  8. Bages i 1 time til du har en sprød overflade og lidt farve.

 

Du kan bruge hele æg i stedet for kun hvider, men vægten skal være den samme 210 g , som ca svare til 4 L æg.

 

Så er brødet klar – velbekomme.

Kcal; 699
Protein; 53
Kulhydrat; 12
Fedt; 25
Kostfibre; 109
Salt; ?

Tak for god inspiration fra Brian Stone 🙏

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.

Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg