Brian Stones Franskbrød
Brian Stones Franskbrød
Det skal du bruge til 1 brød:
Ingredienser:
70 g Havrefibermel.
45 g Hørfrø økologisk (Blendes til mel)
30 g Loppefrøskaller
200 g Græsk inspireret yoghurt, 10%, øko, Thise eller 2%
6 stk. Æggehvide ( ca 210 g ) Se tip
50 g Kogende vand
30 g Æblecidereddike den med moder ufilteret
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt
Sådan gør du:
- Del dine æg hvis du ikke bruger købte æggehvider.
- Kog dit vand så det klar.
- Kom alle ingredienserne i en skål , og gerne kom æblecidereddike og vand i til sidst.
- Rør det hele sammen med en ske til det begynder at blive en fast dej, så i med hænderne og ælt det færdig, og det er når du kan form det som et brød.
- Lad det så stå i 15 min så fibermel og Loppefrøskaller kan trække væske.
- Tænd din ovn på 160 -170 grader varmluft, dette er pga. af der kan være stor forskel på ovne
- Så er det tid til bagning, og her kan du skære i brødet så det får lidt pynt i overfladen.
- Bages i 1 time til du har en sprød overflade og lidt farve.
Du kan bruge hele æg i stedet for kun hvider, men vægten skal være den samme 210 g , som ca svare til 4 L æg.
Så er brødet klar – velbekomme.
Kcal; 699
Protein; 53
Kulhydrat; 12
Fedt; 25
Kostfibre; 109
Salt; ?
Tak for god inspiration fra Brian Stone
LOW CARB LIFE
Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.
Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.
Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.
Følg os på de sociale medier