Low Carb Life holder lukket i uge 5 (den 27.01.24 – 04.02.24).
Vi sender ordre der er bestilt inden fredag d. 26.01.24 kl. 11.00, og derefter sender vi igen mandag d. 05.02.24.
Varer bestilt efter den 26.01.24 kl. 11.00 bliver først sendt fra os, mandag d. 05.02.24.

Tilgiv dig selv, hvis du ryger i "sukkergryden"!

Hvis du ryger i “sukkergryden”, er det godt at have en plan i hovedet for, hvad du vil gøre hvis du kommer til at spise et stykke kage, fordi det er helt sikker at det vil ske.

Vi er altid vores værste fjende, i den forstand at man kan have svært ved at komme tilbage fordi, ”nu kan det osse være lige meget” tager over. Og det kan betyde at man helt falder ud af denne livsstil, og det er jo en skam.

Tilgiv dig selv, og gå øjeblikkelig i gang med den plan som du har lagt i tilfælde af at du er faldet i.
Det kunne være at springe over et eller to måltider.

Jeg har en plan hvor jeg faster i et døgn, hvis / når det sker. På denne måde føler jeg ikke at der er sket noget der ikke må ske, men jeg er bare taget et skridt tilbage og jeg ved hvordan jeg kommer tilbage.

Husk du skal ikke gøre det fordi jeg siger det. Du skal gøre det for din egen sundheds skyld.

Henrik Overby

Print