Low Carb Life holder lukket i uge 5 (den 27.01.24 – 04.02.24).
Vi sender ordre der er bestilt inden fredag d. 26.01.24 kl. 11.00, og derefter sender vi igen mandag d. 05.02.24.
Varer bestilt efter den 26.01.24 kl. 11.00 bliver først sendt fra os, mandag d. 05.02.24.

Om os

Hvem er vi?

Efter personligt at have forsøgt forskellige slankekure, som desværre altid endte ud i samme resultat (stort set det samme som udgangspunktet), fortalte en god veninde mig en dag om kost med reduceret kulhydrater.
Det lød næsten for godt til at være sandt, så det skulle da prøves.

Og efter ganske få måneder havde jeg tabt 15 kg.
Armene kunne slet ikke komme langt nok op. Jeg var selvsagt super glad for resultatet.

low carb tortillas
low_carb_life_bageblanding_paleo_bio_anvendelse

Lav indtagelse af kulhydrater viste sig, ud over et stort vægttab, at give mig langt mere energi og overskud i hverdagen.

Der var dog stadig den udfordring, at med både familie og arbejde, havde jeg svært ved at finde tiden til selv at bage og tilberede forskelligt mad. Jeg brugte så også rigtig lang tid på at opsøge og indkøbe de produkter jeg skulle bruge, for at overholde min nye livsstil.

 

Du kender det sikkert selv. Stress efter en hektisk arbejdsdag, ulvetimer med små børn der er trætte og trænger til opmærksomhed efter en lang dag i institutionen, madlavning på forskellig vis (da ikke alle i familien lever efter denne livsstil) også jagten i forskellige butikker for at opstøve de helt rigtige produkter.

Det var lige netop der jeg kom på ideen om at starte en webshop, med en masse lækre produkter der vil gøre hverdagen meget mere enkelt.

Vores motto: At gøre det nemt og lækkert...

Vi har brugt rigtig megen energi på at finde de bedste produkter.
Ud over at vi selv har tilberedt og smagt dem alle, har vi haft forskellige ”smagsdommere” i grupper af 20- 25 personer, der har givet deres mening om smag konsistens m.m.  Resultatet af disse test har gjort, udover at vi må konstatere at vi alle ikke har samme smag, guidet os til valg af produkter.

Desværre er det sådan, at produkter med reduceret kulhydrater, ligger i den lidt dyre ende grundet de alternative ingredienser der bruges. Vi må derfor konstatere, at når vi udvælger de bedste produkter trækker det ”den forkerte vej” på prisen. Men vi fastholder nu alligevel ikke at gå på kompromis med kvaliteten!

Vores jagt på nye lækre og velsmagende produkter vil være ”the never ending story”, og der vil løbende komme nye spændende produkter i vores sortiment.

Tag et kig rundt i vores shop, og se om der måske skulle være noget der kan friste.

God fornøjelse