Persondata

Persondatapolitik

I Lowcarblife.dk passer vi godt på dine data, og deler dem aldrig med andre, med mindre, du har givet os lov, eller der er et andet retligt grundlag for behandlingen af dine personoplysninger. Det kan eksempelvis være vores opfyldelse af en retlig forpligtelse, eller en opfyldelse af en aftale med dig.

Vi respekterer dine personlige oplysninger. Vi har aldrig solgt og vil aldrig sælge dem til tredjeparter.

Vores politik er, at vi udelukkende bruger dine data til at give dig den bedste og mest relevante købsoplevelse, så vi kan gøre din hverdag nemmere. Vi gør derudover alt for at sikre, at brugen af dine data bliver mere gennemskuelig for dig.

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan Low Carb Life ApS (“lowcarblife.dk” eller ”vi”) indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder.

1. Indsamling af personoplysninger
2. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag
3. Samtykke
4. Opbevaring af persondata
5. Sikkerhed
6. Dine rettigheder
7. Links til andre hjemmesider
8. Kontakt

1. Indsamling af personoplysninger

Vi informerer dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger. Dine personoplysninger giver os mulighed for at give dig en god og relevant service.
Når du er kunde hos Low Carb Life ApS, accepterer du de behandlinger af din personoplysninger, der er nævnt i denne persondatapolitik.

Indsamling af peronsoplysninger omfatter:

Oplysninger til brug for levering af varer fra www.lowcarblife.dk

Når du foretager et køb, opgiver du selv oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail, og om du handler på vegne af dig selv eller et firma eller offentlig institution. Disse oplysninger bruger vi til at kunne levere varer til dig og for at kunne informere dig om andre forhold der er relevante for dig som kunde, som f.eks. ændringer eller forsinkelser i din levering. Disse oplysninger bruges også i tilfælde af tilbagekaldelser eller andre lovpligtige forhold i forhold til de varer, du har købt.
Det vil fremgå af de relevante formularer på hjemmesiden, om afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk eller valgfri. Hvis afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk, vil det pågældende felt være markeret med en stjerne (*). Hvis du vælger ikke at afgive de pågældende personoplysninger, kan du muligvis ikke få leveret varer fra www.lowcarblife.dk eller benytte de pågældende ydelser og services fra os.

Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.

 

Oplysninger køb og levering af varer og tjenester

Vi bruger dine personlige oplysninger om køb og levering af varer og tjenester til, at vi kan identificere dine favoritvarer og hermed sikre, at du får de mest relevante vareanbefalinger og budskaber fra Low Carb Life ApS. Informationerne bruges også i forbindelse med informationer som tilbagekaldelser m.m.

Oplysninger om din adfærd på hjemmesiden

Vi indsamler informationer om din adfærd, når du besøger vores hjemmeside.
Dette omfatter oplysninger omkring din adfærd på hjemmesiden, såsom hvilke sider du har besøgt, i hvilken rækkefølge og hvor du har klikket.
Disse bruger vi til at sikre, at du får den bedste og mest relevante oplevelse på hjemmesiden og for at optimere vores hjemmeside.
Dette omfatter også oplysninger, der sendes fra din enhed (telefon, tablet, eller computer) når du bruger www.lowcarblife.dk.
Dette kan være oplysninger om din enheds-id, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, henvisnings-URL, elektronisk adresse (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af www.lowcarblife.dk og vores tjenester.
Disse personoplysninger indsamles via cookies, tracking-url’er, beacons m.v.

2. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor.
Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen (f.eks. i relation til statens sikkerhed).

Vi anvender dine personlige oplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med www.lowcarblife.dk.
Når du er kunde hos os, accepterer du at vi behandler dine personoplysninger med de formål der er beskrevet i dette afsnit.

  • Dine stamoplysninger (navn, adresse, telefonnummer og e-mail) bruges i forbindelse med bestilling og levering af dine varer. Kun dit navn og adresse deles med den chauffør, der foretager leveringen. Chaufføren har kun adgang til dit navn og adresse under selve leveringen. Skal vi kontakte dig i forbindelse med ordren, sker dette kun fra vores kundeservice. Dog vil dit telefonnummer være registeret ved chaufføren, såfremt du vælger direkte levering. Dit telefonnummer og din e-mail adresse deles ikke med andre uden dit samtykke.
  • Oplysninger om dine køb og levering af varer og tjenester, dit telefonnummer og din e-mail bruges i forbindelse med tilbagekaldelser og andre lovpligtige informationer, f.eks. i relation til fødevaresikkerheden. I den forbindelse vil du blive kontaktet af vores kundeservice, og oplysningerne deles ikke med andre.
  • I forbindelse med dit køb opgiver du dine kortoplysninger. Vi opbevarer ikke de fulde kortoplysninger. Hvis du vælger at gemme et kort til fremtidige betalinger, gemmer vi kun de sidste 4 cifre af dette kort. Kortet opbevares og behandles hos betalingsbehandleren, Pensopay A/S (Søndergade 23B, 2TV, 7100 Vejle – CVR nr.: 36410876).
  • Dine stamdata, ordrehistorik gemmes i vores database med et unikt KundeID. Dette bliver lagret i Danmark, og kun særligt betroede medarbejdere i Low Carb Life ApS har adgang til databasen.
  • Din adfærd på Low Carb Life Aps hjemmeside bruges til at lave adfærdsanalyse igennem statistik via Google Analytics.
  • Din adfærd, varekøb, kundetype (privat, erhverv, eller offentlig) bliver kommunikeret til Facebook, via en cookie (Facebook Pixel) til brug for annoncering på Facebook’s news feed. Vi sender ikke andre informationer videre, som Facebook direkte kan henføre til dine persondata. Facebook er i denne forbindelse selvstændig dataansvarlig.
  • Din adfærd, varekøb, og adresse kan indgå i interne analyser med det formål at forstå vores kunders købsmønstre og for at planlægge vores forretning. Disse analyser forbliver interne og af særligt betroede medarbejdere i Low Carb Life ApS og deles ikke med andre. Analyserne er altid af en gruppe af mennesker og ikke på personniveau.
  • I nogle tilfælde bruger vi dine data i en anonymiseret, aggregeret form. Dette kan for eksempel være til brug for markedsanalyser eller forebyggelse af svindel eller bedrag.
  • Har du givet samtykke til beskeder bruger vi din e-mail til at sende relevante beskeder omkring de interesseområder, du har givet samtykke til.
  • Har du givet samtykke til beskeder på SMS bruger vi dit telefonnummer til at sende relevante beskeder via SMS omkring de interesseområder, du har givet samtykke til.
 
Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Brugen af cookies på hjemmesiden er dækket af vores cookiepolitik.
Behandling af personoplysninger, som vi indsamler gennem cookies, er baseret på dit samtykke. Du kan læse mere om vilkårene for afgivelse af samtykke i afsnit 3 nedenfor.

3. Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. afsnit 2 ovenfor.
Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os (se kontaktoplysninger i afsnit 8 nedenfor).

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Dette omfatter ikke samtykke til markedsføring, ved f.eks. e-mail eller SMS, som altid kan trækkes tilbage ved at skrive til: kundeservice@lowcarblife.dk

4. Opbevaring af persondata

Så længe du er kunde hos os, opbevarer vi dine persondata.

Vi gemmer dine persondata i 3 år efter, du sidst har handlet hos www.lowcarblife.dk. Dette gør vi for at sikre at du får en god og relevant kundeoplevelse, når du vender tilbage for at handle på www.lowcarblife.dk.

Vi gemmer også dine fakturaer i op til 6 år i henhold til bogføringsloven.

Har du ikke handlet i 3 år, vil alle dine data blive anonymiseret, og dine personhenførbare data vil blive slettet.

5. Sikkerhed

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

6. Dine rettigheder

Når vi indsamler og bruger dine persondata, har du en række rettigheder.
Hvis du vil udøve disse rettigheder, skal du kontakte kundeservice ved at sende en mail til kundeservice@lowcarblife.dk


Ret til indsigt

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Under visse omstændigheder har du ret til at modtage de oplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt anmode os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Beder du om at modtage dine personoplysninger, skal du kontakte kundeservice.
Du vil derefter få adgang til dine personoplysninger inden for 30 dage i en maskinlæsbar form.

Ret til indsigelse

Du kan gøre indsigelse mod indsamling og viderebehandling af dine persondata til særlige formål.
Du kan f.eks. gøre indsigelse imod behandling af dine persondata til direkte markedsføringsformål, herunder profilering. 

Ønsker du ikke at dine personoplysninger bliver behandlet til at målrette din kundeoplevelse, når du handler på www.lowcarblife.dk, så opfordrer vi dig til, ikke at logge ind. Når du ikke er logget ind indsamler vi kun informationer i form af cookies (som beskrevet i cookiepolitikken) men kæder ikke dette sammen med dine personhenførbare informationer i din profil. Du kan heller ikke bruge favoritter, eller andre funktioner der bygger på tidligere adfærd og køb.

Hvis du gør indsigelse imod vores behandling af dine persondata til direkte markedsføringsformål, skal du være opmærksom på, at du ikke længere kan benytte www.lowcarblife.dk som bruger, der er logget ind.

Hvis du gør indsigelse imod vores behandling af dine persondata til direkte markedsføringsformål, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Indsigelsen berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Ret til berigtigelse

Hvis du mener, at de oplysninger, vi har registreret om dig, er ukorrekte eller ufuldstændige, kan du give os besked herom, så vi kan opdatere dine oplysninger.

Ret til at blive glemt

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Vi vil slette dine personhenførbare oplysninger så hurtigt som muligt, dog indenfor 30 dage. Købsdata og adfærdsdata vil blive anonymiseret og vil ikke kunne henføres til dig. Nogle data såsom fakturaer vil vi beholde i henhold til bogføringsloven og andre lovmæssige hensyn.

Når du beder os om at slette dine personoplysninger, vil vi indenfor 30 dage lukke din konto, da du ikke længere vil kunne benytte www.lowcarblife.dk funktioner.

Ret til begrænsning

I kombination med dine andre rettigheder kan du anmode os om at begrænse anvendelsen af dine persondata, f.eks. i stedet for komplet sletning eller under vores vurdering af din indsigelse.

Henvendelser og klager

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned.

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også indgive en klage til: 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
E-mail dt@datatilsynet.dk

7. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer, sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

8. Kontakt

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os som angivet nedenfor:

Low Carb Life ApS
CVR: 41225769
E-mail kundeservice: kundeservice@lowcarblife.dk
Telefon kundeservice: 44 11 69 16
Fjællebjerg 11
5462 Morud
Danmark

Version 1. 26. marts 2020

Kontakt os

Tekst….

 

 

 

 

 

 

low carb brødmix
low carb brødskorper