KETO/LCHF kostvejleder

Vi samarbejder med kostvejleder Henrik og Anny Overby, fra firmaet Fed Livsstil.

Det betyder, at udover vi selv kan høste nogle gode råd og tips, at du også, som kunde, kan kontakte dem, hvis du har spørgsmål omkring kostvejledning, når du lever en livsstil med indtagelse af få kulhydrater.

Du kan kontakte Henrik og Anny Overby via mailen: fedlivsstil@gmail.com

Fed Livsstil:
Vi uddanner mennesker som gerne vil lære, hvordan man kan lever et sundt og langt liv, med viden som er baseret på nye friske studier. Med denne viden kan man vende insulinresistens, og type 2 diabetes sygdomme, hvorfra man efterfølgende kan få en række andre livsstilssygdomme, der alle forkorter vores liv.

Man kan sige at vi begge er biohackere, for vi lever selv efter disse principper, og informere og vejleder alle, som vil høre på os.
Det virker! Ud over at vi begge har fået meget mere velvære og flere kræfter i dagligdagen, er der synlige beviser. Se bare nedenstående billeder 😊

 En personlig præsentation fra Henrik:
Jeg har altid interesserede mig for kost, og har været fascineret af, at man kan spise sig til at leve længere.
Men på trods af min viden, var jeg ved selv at leve et usundt liv. Jeg indså at der måtte ske noget radikalt!!
Gennem min kone Anny, stiftede jeg bekendtskab med keto og diæt viden om lav kulhydratindhold, og et højt fedtindhold (LCHF). Her opdagede jeg til min overraskelse, at jeg var forkert informeret omkring fedt, kolesterol og sukker. En information som gjorde mig både vred og skuffet over, at vi har nogle kostråd, der direkte kan gøre mennesker som min kone og jeg mere syge.

Efter talrige videoer, og en hel del bøger om emnet, hvoraf mange på engelsk, besluttede jeg, sammen med min kone som er uddannet NLP Coach, at starte med selv at uddanne kostvejleder/sundhedsentusiaster, med speciale inden for keto og LCHF.

Min baggrund:
Jeg er opvokset på en gård, der havde både grise og køer, så jeg er vokset op med fødevareproduktion.
Jeg har flere uddannelser der er relevant i forhold til ernæring:

  • Landbrugsuddannet
  • Mejeriuddannet (arbejdet med i næsten 20 år)
  • Voksenpædagogik (jeg har undervist i fødevarehygiejne i 10 år)
  • Kostvejlederuddannelse

En personlig præsentation fra Anny:
“Jeg har siden midten af 90érne været tilknyttet ernæring, personlig udvikling og livsstil industrien, hvor min uddannelse som vejleder begyndte.

Så det er blevet til mange hundrede mennesker der har fået vejledning igennem tiden. Men dengang lærte man at spare på fedtet, og at sukker var okay.

I 00érne tog jeg nogle kurser indenfor det spirituelle, samt en uddannelse som NLP coach. Men min sundhed og mit helbred gik desværre den forkerte vej, selv med de kostråd der offentligt bliver givet. Fra omkring 2012 og 2015 var det meget slemt med mit helbred, da jeg nærmest forblødte mig væk, og fik endelig en gynækolog til at sige stop. Men stadig ingen hjælp. Jeg var på det tidspunkt involveret i et firma der begyndte at skifte spor til KETO/LCHF, og lærte i den forbindelse hvorfor det gik ned ad bakke med mig. Men fra der af, begyndte min sundhed og mit helbred at gå den rigtige vej.
Så det er aldrig for sent at gøre noget.”

Et synligt bevis på at det virker:

 

 

 

 

 

 

Henrik og Anny Overby

Anny og Henrik

Anny og Henrik Overby

Undervisere / kostvejleder i studiebaseret lavkulhydrat livsstil, vægttab og sundhed.

Kontakt
Fedlivsstil@gmail.com

Hjemmeside:
Fedlivsstil