Glutenfri Focaccia
Focaccia
Det skal du bruge til 1 brød:
Slip let brødform
Olivenolie
Frisk rosmarin
Flagesalt
Våde ingredienser:
200 g hytteost
3 store eller 4 små æg
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
Tørre ingredienser:
1,5 dl pofiber
1,5 dl havrefibermel
1 spsk. hel husk (kan erstattes med bagehusk)
1 spsk. Bagehusk
1 spsk. Jordskokkemel (kan erstattes m. mandelmel)
1 tsk bagepulver
1 tsk. Himalaya salt
1 tsk inulinpulver (kan udelades)
0,5 tsk guargum (kan udelades)
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Kom godt med olivenolie i formen og drys med frisk rosmarin og flagesalt
3. Blend alle våde ingredienser sammen
4. Miks alle tørre ingredienser sammen i en skål
5. Rør det tørre i det flydende og saml det hele til en dej.
6. Kom dejen ned i formen.
7. Kom mere olivenolie på toppen og lav huller med fingrene.
8. Drys med flagesalt
Bag ca. 30 min. på 200 grader.
Tak for god inspiration fra Kirsten
LOW CARB LIFE
Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.
Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.
Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.
Følg os på de sociale medier