Driftsproblemer

Vi oplever i øjeblikket driftsproblemer hos vores betalingsudbyder, hvilket desværre betyder, at betaling med kort og MobilePay midlertidigt ikke er mulig.
Vi arbejder tæt sammen med udbyderen for at finde en løsning, og håber, at problemet snart bliver løst. Tak for din tålmodighed.

Hokkaido Suppe

Hokkaido suppe med mørkt proteinbrød

Det skal du bruge:

Ingredienser: 

600 gr hokkaido
100 gr løg
1 fed hvidløg
5 dl hønsefond
10 gr salt
Friskkværnet peber
Smør (til stegning)
Græskarkerner (til pynt)
Mørkt proteinbrød, brødmix (tilbehør) – Find det her


Sådan gør du:

  1. Bag det mørke proteinbrød, som afvist på pakken. 
  2. Skræl græskaret, og sker i grove tern. 
  3. Pil og hak løg og hvidløg. 
  4. Svits løg i smør, og tilsæt det udskårne græskar.
  5. Tilsæt hønsefond, og lad det koge i 20 min. eller til græskarstykkerne er møre. 
  6. Blend suppen til en glat og cremet masse. Juster konsistensen med vand, hvis den er for tyk. 
  7. Smag suppen til med salt og peber.  

 

Server suppen med ristede græskarkerner og vores mørke proteinbrød. 

Velbekomme 😉

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.

Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg