Hokkaido Suppe
Hokkaido suppe med mørkt proteinbrød
Det skal du bruge:
Ingredienser:
600 gr hokkaido
100 gr løg
1 fed hvidløg
5 dl hønsefond
10 gr salt
Friskkværnet peber
Smør (til stegning)
Græskarkerner (til pynt)
Mørkt proteinbrød, brødmix (tilbehør) – Find det her
Sådan gør du:
- Bag det mørke proteinbrød, som afvist på pakken.
- Skræl græskaret, og sker i grove tern.
- Pil og hak løg og hvidløg.
- Svits løg i smør, og tilsæt det udskårne græskar.
- Tilsæt hønsefond, og lad det koge i 20 min. eller til græskarstykkerne er møre.
- Blend suppen til en glat og cremet masse. Juster konsistensen med vand, hvis den er for tyk.
- Smag suppen til med salt og peber.
Server suppen med ristede græskarkerner og vores mørke proteinbrød.
Velbekomme 😉
LOW CARB LIFE
Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.
Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.
Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.
Følg os på de sociale medier