Kylling i karry

Super nem og super lækker opskrift
Det skal du bruge:
Ingredienser:
Ris fra Konjac-rod
1 løg i tern
1 Kyllingbryst i tern
3 spsk. karry
3 del kokosmælk
3 spsk. sojasovs
Peanuts
Koriander (pynt)
Sådan gør du:
- Skær løg og kylling i tern, og steg det i en gryde.
- Tilsæt karry og rør godt rundt.
- Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 2-3 munitter.
- Smag til med sojasovs.
- Klargør dine ris. Skyld dem godt (kan godt lugte lidt), og kog dem 1-3 min.
- Anret det hele i en skål, og top det med peanuts og koriander.
Voila
Print
LOW CARB LIFE

Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.
Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.
Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.
Følg os på de sociale medier