Ris fra Konjac-rod

24,95 kr.

Ris fremstillet af konjac rodden

Ris lavet af konjac-roden, også kendt som konjac-ris, er en type risalternativ med reduceret indhold af kulhydrater, der er blevet populær i de senere år, især blandt dem, der søger at reducere kalorieindtaget eller kulhydratindtaget i deres kost. Konjac-roden indeholder en vandopløselig kostfiber kaldet glucomannan, som er grundlaget for disse ris, og gør dem derfor glutenfrie.

Konjac-ris kommer ofte i forskellige former, såsom risformede perler eller risnudler. Før tilberedning skal konjac-produkter skylles grundigt og derefter koges i nogle minutter. Dette fjerner den naturlige lugt, som konjac-roden kan have..

Konjac-ris har en neutral smag, der gør dem velegnede til at blive brugt sammen med en bred vifte af saucer og ingredienser. Dette gør dem til et alsidigt valg i køkkenet.

Konjac-ris har en anden tekstur end almindelig ris. Det kan minde om al dente pasta, og er derfor yderst veleget til at blive stegt efter kogningen.

Konjac-roden er en plante, der stammer fra Asien, nærmere bestemt fra Japan, Kina og Indonesien. Den videnskabelige betegnelse for konjac-roden er Amorphophallus konjac. Roden indeholder et vandopløseligt kostfiber kaldet glucomannan, der er grundlaget for konjac-produkter.

Opbevaring:
Opbevares ved stuetemperatur, beskyttet mod sollys. Åbnet pose skal opbevares på køl og bruges inden for 2 dage.

 Indhold: 200g netto

Tilberedning
3 enkle trin:

  1. Tøm nudlerne fra posen og skyld under rindende vand.
  2. Kog i en gryde i 1-3 minutter.
  3. Kom nudlerne i wokken, suppen, salaten eller nyd dem som de er!