Low Carb Life holder lukket i uge 5 (den 27.01.24 – 04.02.24).
Vi sender ordre der er bestilt inden fredag d. 26.01.24 kl. 11.00, og derefter sender vi igen mandag d. 05.02.24.
Varer bestilt efter den 26.01.24 kl. 11.00 bliver først sendt fra os, mandag d. 05.02.24.

Ris fra Konjac-rod

MHT: 27.05.2024

Original price was: 24,95 kr..Current price is: 8,95 kr..

Ris fremstillet af konjac rodden

Ris lavet af konjac-roden, også kendt som konjac-ris, er en type risalternativ med reduceret indhold af kulhydrater, der er blevet populær i de senere år, især blandt dem, der søger at reducere kalorieindtaget eller kulhydratindtaget i deres kost. Konjac-roden indeholder en vandopløselig kostfiber kaldet glucomannan, som er grundlaget for disse ris, og gør dem derfor glutenfrie.

Konjac-ris kommer ofte i forskellige former, såsom risformede perler eller risnudler. Før tilberedning skal konjac-produkter skylles grundigt og derefter koges i nogle minutter. Dette fjerner den naturlige lugt, som konjac-roden kan have..

Konjac-ris har en neutral smag, der gør dem velegnede til at blive brugt sammen med en bred vifte af saucer og ingredienser. Dette gør dem til et alsidigt valg i køkkenet.

Konjac-ris har en anden tekstur end almindelig ris. Det kan minde om al dente pasta, og er derfor yderst veleget til at blive stegt efter kogningen.

Konjac-roden er en plante, der stammer fra Asien, nærmere bestemt fra Japan, Kina og Indonesien. Den videnskabelige betegnelse for konjac-roden er Amorphophallus konjac. Roden indeholder et vandopløseligt kostfiber kaldet glucomannan, der er grundlaget for konjac-produkter.

Opbevaring:
Opbevares ved stuetemperatur, beskyttet mod sollys. Åbnet pose skal opbevares på køl og bruges inden for 2 dage.

 Indhold: 200g netto

Tilberedning
3 enkle trin:

  1. Tøm nudlerne fra posen og skyld under rindende vand.
  2. Kog i en gryde i 1-3 minutter.
  3. Kom nudlerne i wokken, suppen, salaten eller nyd dem som de er!