Pga Påsken, sender vi vores friskbagte bagerbrød tirsdag i uge 14.
Det betyder, at alle bestillinger efter mandag morgen kl. 8.00 i uge 14, først bliver leveret i uge 15.
Pga Påsken, sender vi vores friskbagte bagerbrød tirsdag i uge 14.
Det betyder, at alle bestillinger efter mandag morgen kl. 8.00 i uge 14, først bliver leveret i uge 15.
Denne pastavariant er fremstillet af organiske sojabønner, og er virkelig det tætteste du kan komme på de ”almindelige” pasta du ellers kender.
Meget velegnet til f.eks Carbonara.
Opbevaring:
Opbevares på et køligt tørt sted, væk fra direkte sollys
Indhold: 200g netto
Forslag til en simpel, men super lækker pastaret:
Ingredienser:
1/2 kop olivenolie
2 kopper friske basilikumblade
2 spsk revet parmesanost
1/3 kop pinjenødder eller valnødder
3 hvidløgsfed groft hakkede
Tilberedning:
1: Tilsæt basilikumbladene og nødderne i en foodprocessor og lad den køre indtil den ønskede konsistens er opnået.
2: Tilsæt parmesan og kør et par gange mere.
3: Kør nu processoren i et medium tempo, og tilsæt olivenolien i en langsom og stabil strøm, mens processoren er i gang.
4: Krydre eventuel pestoen med salt og peber. Bland det med den varme pasta, og retten er klar til servering.
Pynt til sidst med tomat og basilikum.
KONTAKT
Tlf. 44 11 69 16
kundeservice@lowcarblife.dk
Low Carb Life ApS
Industrivej 12
5492 Vissenbjerg
Danmark
CVR nr. 41225769