Fettuccine med sojabønner

1,7 g kulhydrat pr. portion
1 pose (200 g)

32,95 kr.

Fettuccine fra Slendier, 200g

Denne pastavariant er fremstillet af organiske sojabønner, og er virkelig det tætteste du kan komme på de ”almindelige” pasta du ellers kender.
Meget velegnet til f.eks Carbonara.

Opbevaring:
Opbevares på et køligt tørt sted, væk fra direkte sollys

 Indhold: 200g netto


Forslag til en simpel, men super lækker pastaret:
Ingredienser:
1/2 kop olivenolie
2 kopper friske basilikumblade
2 spsk revet parmesanost
1/3 kop pinjenødder eller valnødder
3 hvidløgsfed groft hakkede

 

Tilberedning:
1: Tilsæt basilikumbladene og nødderne i en foodprocessor og lad den køre indtil den ønskede konsistens er opnået.
2: Tilsæt parmesan og kør et par gange mere.
3: Kør nu processoren i et medium tempo, og tilsæt olivenolien i en langsom og stabil strøm, mens processoren er i gang.
4: Krydre eventuel pestoen med salt og peber. Bland det med den varme pasta, og retten er klar til servering.
Pynt til sidst med tomat og basilikum.