Denne Fettuccine med sojabønner er fremstillet af sojabønner, og er virkelig det tætteste du kan komme på de ”almindelige” pasta du ellers kender.
Meget velegnet til f.eks Carbonara.
Tilberedning
3 enkle trin:
Tilsæt fettuccinen i kogende vand
Koges i 5 minutter
Hæld vandet fra, og fettuccinen er klar til at blive serveret.
Opbevaring:
Opbevares på et køligt tørt sted, væk fra direkte sollys
Indhold: 200g netto
Forslag til en simpel, men super lækker pastaret:
Ingredienser:
1/2 kop olivenolie
2 kopper friske basilikumblade
2 spsk revet parmesanost
1/3 kop pinjenødder eller valnødder
3 hvidløgsfed groft hakkede
Tilberedning:
1: Tilsæt basilikumbladene og nødderne i en foodprocessor og lad den køre indtil den ønskede konsistens er opnået.
2: Tilsæt parmesan og kør et par gange mere.
3: Kør nu processoren i et medium tempo, og tilsæt olivenolien i en langsom og stabil strøm, mens processoren er i gang.
4: Krydre eventuel pestoen med salt og peber. Bland det med den varme pasta, og retten er klar til servering.
Pynt til sidst med tomat og basilikum.
Produceret i Kina
KONTAKT
Tlf. 44 11 69 16
kundeservice@lowcarblife.dk
Low Carb Life ApS
Industrivej 12
5492 Vissenbjerg
Danmark
CVR nr. 41225769