Pebernødder
Pebernødder
Det skal du bruge til 1 bradepande:
Ingredienser:
100 g mandelmel
40 g sukrin melis
20 g ahorn sirup
20 g havrefibermel
10 g hørfrømel (dette kan du selv blende)
80 g smør
2 tsk. vanilje pulver
½-1 tsk hvid peber
1 tsk kandel
½ tsk ingeførpulver
1 tsk hjortetaksalt
1 tsk kardemomme
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
2. Kom sirup sammen med alle de tørre ingredienser i en skål.
3. Lad smøret få stuetemperatur. Smuldre smøret i skålen.
4. Dejen samles i hånden.
5. Lig dejen i fryseren i 5 min. Det gør det nemme at rulle den ud.
6. Rul dejen til en pølse af 1½ cm tykkelse, og skær herefter pølsen i 1 cm tykkelse. Rul små kugler.
7. Bag pedernødderne i 20 min. Sluk herefter ovnen, men lad dem stå i ovnen 5-8 min.
8. Lad pebernødderne køle af. De er ikke helt sprøde, før de er kølet helt af.
Så er brødet klar – velbekomme.
Tak for god inspiration fra Brian Stone
LOW CARB LIFE
Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.
Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.
Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.
Følg os på de sociale medier