Spaghetti cabonara
ALLE elsker pasta og spaghetti – ikke mindst børn
Servér den klassiske spaghetti Carbonara med masser af fløde, parmesan og bacon – Mums!
Det skal du bruge:
1 pakke spaghetti eller fettuccine
125 g bacon i skiver
4 æg
100 g revet parmesanost
3 dl piskefløde
Salt og peber
friske krydderurter
Sådan gør du:
1. Skær bacon i tynde strimler og steg det sprødt på en pande. Afdryp på køkkenrulle.
2. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og hæld pastaen tilbage i gryden, så den holdes varm.
3. Pisk æg, ost og fløde sammen i en skål og tilsæt bacon.
4. Hæld blandingen over den varme pasta i gryden og bland godt.
5. Sæt gryden over for svag varme til saucen begynder at jævne.
6. Krydr med peber og drys med friske basilikum
LOW CARB LIFE
Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.
Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.
Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.
Følg os på de sociale medier