Rabarber Tærte
Rabarber Tærte - glutenfri
Det skal du bruge til 1 tærte:
Fyldet:
– 1 smurt tærtefad
– 500 gr rabarber i tern
– ½-1 tsk vaniljepulver
– 2 spsk sukrin melis
Dej:
– 150 gr smør i tern
– 2,5 dl kokos- & havrefibermel (halv af hver)
– 3 spsk sukrin melis
– Vaniljepulver
Sådan gør du:
1. Rabarber vendes med melis og vaniljepulver, og fordeles i det smurte fad.
2. Bland ingredienser sammen til dejen, og smuler det over rabarber-massen.
3. Fadet sættes i en forvarmet ovn, ved 180 gr varmluft
4. Bages i ca. 25-30 min (hold øje med at den ikke bliver for mørk. Skru evt. ned for temperaturen undervejs, eller dæk fadet til med stanniol).
Vær opmærksom på mængden af sødemidler.. måske du vil ha mere i, eller vil bruge anden sødning.
Dejen er en smuldredej, så rør den enten på maskine eller med hånden.
….og ja har du marcipan 😇 er det lækkert at vende i drejen (husk at rive marcipanen) – skal bare fordeles over tærtefadet!.
Tak for god inspiration fra Rikke
LOW CARB LIFE
Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.
Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.
Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.
Følg os på de sociale medier