Pasta penne med basilikumspesto
Pasta på den hurtige og velsmagende måde
Det skal du bruge:
1 pose pasta penne
1/2 kop olivenolie
2 kopper friske basilikumblade
2 spsk revet parmesanost
1/3 kop pinjekerner eller valnødder
3 fed hvidløg
Sådan gør du:
1. Kog pasta penne i letsaltet vand 8-9 minutter uden låg.
2. Kom basilikumbladene og pinjekerner eller nødder i en foodprocessor og lad den køre indtil den ønskede konsistens er opnået.
3. Tilsæt parmesan og kør et par gange mere.
4. Kør nu processoren i et lavere tempo, og tilsæt olivenolien i en langsom og stabil strøm, mens processoren er i gang.
5. Krydr eventuel pestoen med salt og peber. Bland det med den varme pasta, og retten er klar til servering.
Supplér eventuelt med lynstegt zucchini og friske ærter.
LOW CARB LIFE
Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.
Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.
Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.
Følg os på de sociale medier