Denne ris fra konjac rod, også kendt som konjac-ris, er en type risalternativ med reduceret indhold af kulhydrater, der er blevet populær i de senere år, især blandt dem, der søger at reducere kalorieindtaget eller kulhydratindtaget i deres kost. Konjac-roden indeholder en vandopløselig kostfiber kaldet glucomannan, som er grundlaget for disse ris, og gør dem derfor glutenfrie.
Konjac-ris kommer ofte i forskellige former, såsom risformede perler eller risnudler. Før tilberedning skal konjac-produkter skylles grundigt og derefter koges i nogle minutter. Dette fjerner den naturlige lugt, som konjac-roden kan have..
Konjac-ris har en neutral smag, der gør dem velegnede til at blive brugt sammen med en bred vifte af saucer og ingredienser. Dette gør dem til et alsidigt valg i køkkenet.
Konjac-ris har en anden tekstur end almindelig ris. Det kan minde om al dente pasta, og er derfor yderst veleget til at blive stegt efter kogningen.
Konjac-roden er en plante, der stammer fra Asien, nærmere bestemt fra Japan, Kina og Indonesien. Den videnskabelige betegnelse for konjac-roden er Amorphophallus konjac. Roden indeholder et vandopløseligt kostfiber kaldet glucomannan, der er grundlaget for konjac-produkter.
Opbevaring:
Opbevares ved stuetemperatur, beskyttet mod sollys. Åbnet pose skal opbevares på køl og bruges inden for 2 dage.
Indhold: 200g netto
Tilberedning
3 enkle trin:
KONTAKT
Tlf. 44 11 69 16
kundeservice@lowcarblife.dk
Low Carb Life ApS
Industrivej 12
5492 Vissenbjerg
Danmark
CVR nr. 41225769