Cremet portobello pasta-ret

Cremet portobello pasta med frisk rucola
Det skal du bruge:
Ingredienser:
1 pakke Pastapenne
½ dl olivenole
2 dl fløde
2 dl vand grønsagsfon
2 store Portobello svampe
1 stort løg
2 stk hvidløgsfed (groft hakket)
Rucola
Parmasan
Sådan gør du:
- Kog pastaen som anvist.
- Hak løg, hvidløg og portobello svampe og svits det panden med olivenolie.
- Tilsæt vand med grøntsagsfon og fløde.
- Anret retten i en skål. Top med parmasan og frisk rucola.
Velbekomme 😉
Print
LOW CARB LIFE

Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.
Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.
Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.
Følg os på de sociale medier