Cremet portobello pasta-ret

Cremet portobello pasta med frisk rucola

Det skal du bruge:

Ingredienser: 

1 pakke Pastapenne
½ dl olivenole
2 dl fløde
2 dl vand grønsagsfon
2 store Portobello svampe
1 stort løg
2 stk hvidløgsfed (groft hakket)
Rucola
Parmasan

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen som anvist.
  2. Hak løg, hvidløg og portobello svampe og svits det panden med  olivenolie. 
  3. Tilsæt vand med grøntsagsfon og fløde.
  4. Anret retten i en skål. Top med parmasan og frisk rucola. 

 

Velbekomme 😉

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise fødevare med reduceret indhold af kulhydrater.

Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg