Pga Påsken, sender vi vores friskbagte bagerbrød tirsdag i uge 14.
Det betyder, at alle bestillinger efter mandag morgen kl. 8.00 i uge 14, først bliver leveret i uge 15.
Pga Påsken, sender vi vores friskbagte bagerbrød tirsdag i uge 14.
Det betyder, at alle bestillinger efter mandag morgen kl. 8.00 i uge 14, først bliver leveret i uge 15.
1,5 g kulhydrat pr. 100g
1 pose indeholder ca. 250g
46,95 kr.
Bageblanding til ca. 450 g. lækkert glutenfri proteinbrød.
Håndlavet, og meget lækkert og nærende brød, der dufter og smager herligt.
Der skal kun tilsættes lunkent vand til blandingen.
-så bliver det vist ikke meget lettere.
Posen indeholder 250g e
Bageblanding til ca. 450 g brød.
Tilberedning:
Ælt bageblandingen i hånden med 270 ml lunkent vand i ca. 2 minutter, til en dej.
Form et jævnt brød med våde hænder. Kom dejen i en smurt bageform, eller som et brød på bagepladen.
Bag brødet ved 160c (varmluftsovn) i ca. 60 minutter. Skær først brødet i skiver når det er helt kølet ned.
Opbevaring
Opbevares køligt og tørt
Holdbarhed:
Se på posen
Indhold:
Netto: 250g
KONTAKT
Tlf. 44 11 69 16
kundeservice@lowcarblife.dk
Low Carb Life ApS
Industrivej 12
5492 Vissenbjerg
Danmark
CVR nr. 41225769