Højtbelagt smørrebrød på en bund af smørstegt low carb rugbrød

Det skal du bruge til 2 madder:
2 skiver Low carb rugbrød
1 spsk smør
100 g bacon i tern
1 røget makrel
Mayonnaise
Purløg
1 rødløg
2-4 æggeblommer
Salt og peber

Sådan gør du:
Rist først lidt bacon på panden, og brug godt med smør.
I samme smør rister du efterfølgende dit low carb rugbrød.
Når brødet er færdigristet, skal det køle lidt af.

Smør nu brødet, og læg så et godt lag røget makrel på.

Kom herefter mayonnaise og bacon ovenpå, og pynt så med hakket rødløg og purløg.
Du afslutter med at forme en lille huling i top, hvori den rå æggeblomme placeres.
Til sidst lidt salt og peber.

Så fås det ikke bedre 😊

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har levet efter low carb livsstilen i flere år, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen ved spise færre kulhydrater.

Det er dog stadig en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede lækker low carb mad helt fra bunden i en hektisk hverdag, så derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier


Facebook


Instagram


low_carb_proteinbroed_05

Seneste indlæg