Bageblanding til ca. 500 g. lækkert proteinbrød.
Indeholder meget få kulhydrater.
Proteinrigt, og med højt indhold af fibre.
Håndlavet, meget lækkert og nærende brød, der dufter og smager herligt.
Der skal kun tilsættes lunkent vand til blandingen.
Så bliver det vist ikke meget lettere.
Vores mørke, glutenfrie proteinbrødsbagning blandes med solsikkefrø og præbiotiske fibre med meget lave kulhydrater.
Højt fiberindhold (præbiotisk) – højt proteinindhold – lavt kulhydratindhold.
De udvalgte ingredienser supplerer hinanden for at skabe en afbalanceret aminosyrebalance.
Gyldent hørfrømel, økologisk kokosmel, mandelmel og græskarkernemel, kombineret med æblefibre og udvalgte solsikkekerner – plus en let krydderiblanding, giver brødet dens let kraftige, krydrede smag.
Vi benytter kun udvalgte naturlige råvarer og pink krystalsalt.
Posen indeholder 250g e
Bageblanding til ca. 500 g brød.
Tilberedning:
Ælt bageblandingen i hånden med 350 ml lunkent vand i ca. 2 minutter til en dej.
Kom dejen i en smurt bageform eller som et brød på bagepladen. Pensl derefter overfladen med vand og bag ved 190°C (varmluft) i cirka 60 minutter.
Indeholder ikke soja
Indeholder ikke gær
Opbevaring
Opbevares køligt og tørt
Holdbarhed:
Se på posen
Indhold:
Netto: 250g
KONTAKT
Tlf. 44 11 69 16
kundeservice@lowcarblife.dk
Low Carb Life ApS
Industrivej 12
5492 Vissenbjerg
Danmark
CVR nr. 41225769