Low Carb Life holder lukket i uge 5 (den 27.01.24 – 04.02.24).
Vi sender ordre der er bestilt inden fredag d. 26.01.24 kl. 11.00, og derefter sender vi igen mandag d. 05.02.24.
Varer bestilt efter den 26.01.24 kl. 11.00 bliver først sendt fra os, mandag d. 05.02.24.

Chokoladebar med saltkaramel

NearingsindholdChokoladebarSaltkaramel1

22,95 kr.

Chokoladebar med saltkaramel (35g)

Krunchy Salty Caramel Nut bar fra Good Good er en lækker og cremet bar med en dejlig smag af karamel, overtrukket med et lag af blød chokolade.
Produktet er IKKE tilsat sukker eller maltitol.
Denne bar er en fantastisk velsmagende snack, når den lille sult eller søde tand melder sig på banen.

·       Uden tilsat sukker
·       Uden maltitol

Opbevaring:
Opbevares beskyttet mod sollys

Indhold:
35 g.

Hvad er kulhydrater? (modtaget fra vores leverandører)

Der findes forskellige typer kulhydrater. Overordnet er der tre kategorier, som i daglig tale betegnes som sukker, stivelse og kostfibre. Hver kategori har desuden underkategorier. Af sukkerarter findes bl.a. frugtsukker, mælkesukker, raffineret sukker osv.
Stivelse og sukker hører til de optagelige kulhydrater, dvs. dem som optages i kroppen og omdannes til energi og dermed påvirker blodsukkeret. Kostfibre hører til de uoptagelige kulhydrater, som altså ikke omdannes til energi. De udskilles via tarmen ufordøjet.
Så produkter der er uden tilsat sukker og KUN har et naturligt indhold af sukker, så har de dermed også et lavt indhold af optagelige kulhydrater. Polyoler hører til de uoptagelige kulhydrater og har altså lidt eller ingen effekt på blodsukkeret.

OBS! Det skal dog lige tilføjes, at der er forskellige holdninger til ovenstående. Nogle har den holdning at alle kulhydrater – optagelige såvel som uoptagelige – skal tælles med i antallet af kulhydrater. Vi vil derfor råde dig til selv at læse lidt op på emnet. Dermed er du også i bedre stand til at vurdere hvorvidt alle kulhydraterne skal tælles med i ”regnskabet”.

Personer der har type 1 diabetes bør være ekstra opmærksom på at der er kan være isomalt (polyol) i produktet. Det kan give en stigning i blodsukkeret. Men det er forskelligt fra person til person, så personen bør måle sit insulinniveau før og efter spisning af produktet.