Low Carb Pebernødder

Low Carb Pebernødder

Det skal du bruge til 1 bradepande:

Ingredienser: 

100 g mandelmel
40 g sukrin melis
20 g ahorn sirup – findes her
20 g havrefibermel – findes her
10 g hørfrømel (dette kan du selv blende)
80 g smør
2 tsk. vanilje pulver
½-1 tsk hvid peber
1 tsk kandel
½ tsk ingeførpulver
1 tsk hjortetaksalt
1 tsk kardemomme


Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
2. Kom sirup sammen med alle de tørre ingredienser i en skål.
3. Lad smøret få stuetemperatur. Smuldre smøret i skålen.
4. Dejen samles i hånden. 
5. Lig dejen i fryseren i 5 min. Det gør det nemme at rulle den ud.
6. Rul dejen til en pølse af 1½ cm tykkelse, og skær herefter pølsen i 1 cm tykkelse. Rul små kugler.
7. Bag pedernødderne i 20 min. Sluk herefter ovnen, men lad dem stå i ovnen 5-8 min. 
8. Lad pebernødderne køle af. De er ikke helt sprøde, før de er kølet helt af. 

Så er brødet klar – velbekomme.

Tak for god inspiration fra Brian Stone 🙏

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har levet efter low carb livsstilen i flere år, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen ved spise færre kulhydrater.

Det er dog stadig en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede lækker low carb mad helt fra bunden i en hektisk hverdag, så derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg