Low Carb Stones Franskbrød

Low Carb Franskbrød

Det skal du bruge til 1 brød (giver ca. 16 skiver):

Ingredienser: 

7 æg
300 g mandelmel eller en kombi af flere nødder/kerner
100 g havrefibermel
65 g smeltet smør
2 spsk. Olie. Kokos eller mandelolie
½ tsk salt
1 tsk. Xanthan gum 
1 spsk. Bagepulver


Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Kom æggene i en skål og pisk med en elpisker på højeste niveau i 2 minutter. Det er meget vigtigt at piske det godt og længe, da det er det der er det afgørende i denne opskrift.
3. Kom smeltet smør og olien i skålen, imens du stadig pisker.
4. Kom resten af ingredienserne i skålen og pisker videre, til det er en ens masse. Du er ikke i tvivl om, når dejen er klar.
5. Smør en bageform med olie eller brug bagepapir. Bruger du bagepapir, gøres dette nemmest ved at gøre papiret vådt og krøllet. Så er det til at arbejde med.
6. Bag brødet i 45 minutter.

Så er brødet klar – velbekomme.

 

Tak for god inspiration fra Brian Stone 🙏

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har levet efter low carb livsstilen i flere år, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen ved spise færre kulhydrater.

Det er dog stadig en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede lækker low carb mad helt fra bunden i en hektisk hverdag, så derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg