Low carb spaghetti cabonara

low carb pasta cabonara

ALLE elsker pasta og spaghetti – ikke mindst børn

Servér den klassiske spaghetti Carbonara med masser af fløde, parmesan og bacon – Mums!

Det skal du bruge:
1 pakke low carb spaghetti eller low carb fettuccine
125 g bacon i skiver
4 æg
100 g revet parmesanost
3 dl piskefløde
Salt og peber
friske krydderurter

Sådan gør du:
1. Skær bacon i tynde strimler og steg det sprødt på en pande. Afdryp på køkkenrulle.
2. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og hæld pastaen tilbage i gryden, så den holdes varm.
3. Pisk æg, ost og fløde sammen i en skål og tilsæt bacon.
4. Hæld blandingen over den varme pasta i gryden og bland godt.
5. Sæt gryden over for svag varme til saucen begynder at jævne.
6. Krydr med peber og drys med friske basilikum

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har levet efter low carb livsstilen i flere år, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen ved spise færre kulhydrater.

Det er dog stadig en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede lækker low carb mad helt fra bunden i en hektisk hverdag, så derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg