Low carb Pastapenne med basilikumspesto

Low carb pasta på den hurtige og velsmagende måde

Det skal du bruge:
1 pose Low carb pastapenne
1/2 kop olivenolie
2 kopper friske basilikumblade
2 spsk revet parmesanost
1/3 kop pinjekerner eller valnødder
3 fed hvidløg

Sådan gør du:
1. Kog pastaen i letsaltet vand 8-9 minutter uden låg.
2. Kom basilikumbladene og pinjekerner eller nødder i en foodprocessor og lad den køre indtil den ønskede konsistens er opnået.
3. Tilsæt parmesan og kør et par gange mere.
4. Kør nu processoren i et lavere tempo, og tilsæt olivenolien i en langsom og stabil strøm, mens processoren er i gang.
5. Krydr eventuel pestoen med salt og peber. Bland det med den varme pasta, og retten er klar til servering.

Supplér eventuelt med lynstegt zucchini og friske ærter.

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har levet efter low carb livsstilen i flere år, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen ved spise færre kulhydrater.

Det er dog stadig en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede lækker low carb mad helt fra bunden i en hektisk hverdag, så derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg