Glutenfri Focaccia

Low Carb Focaccia

Focaccia

Det skal du bruge til 1 brød:

Slip let brødform 
Olivenolie 
Frisk rosmarin 
Flagesalt 


Våde ingredienser: 

200 g hytteost 
3 store eller 4 små æg 
2 spsk. olivenolie 
1 spsk. æblecidereddike 

Tørre ingredienser: 

1,5 dl pofiber 
1,5 dl havrefibermel 
1 spsk. hel husk (kan erstattes med bagehusk) 
1 spsk. Bagehusk 
1 spsk. Jordskokkemel (kan erstattes m. mandelmel) 
1 tsk bagepulver 
1 tsk. Himalaya salt 
1 tsk inulinpulver (kan udelades) 
0,5 tsk guargum (kan udelades) 


Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Kom godt med olivenolie i formen og drys med frisk rosmarin og flagesalt 
3. Blend alle våde ingredienser sammen 
4. Miks alle tørre ingredienser sammen i en skål 
5. Rør det tørre i det flydende og saml det hele til en dej. 
6. Kom dejen ned i formen.
7. Kom mere olivenolie på toppen og lav huller med fingrene.  
8. Drys med flagesalt  

Bag ca. 30 min. på 200 grader.


Tak for god inspiration fra Kirsten 🙏

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise færre kulhydrater.

Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg