Drømmekage – glutenfri

LowCarbDrommekage4

Drømmekage - glutenfri

Det skal du bruge til 1 kage:

Brug en lille springform ca. 18 cm

Bunden:
– 2 æg
– 100 gr sukrin gold
– 25 gr havrefibermel
– 25 gr kokosfirbermel
– 1 tsk m top bagepulver
– ½ spsk fiberhusk
– vaniljepulver
– 1 del cremefraiche eller græsk yoghurt
– 50 gr smeltet smør

Topping:
– 50 gr smør
– 75 gr kokosmel
– 25-30 gr fibersirup gold
– ½ dl piskefløde


Sådan gør du:

Bunden:
1. Pisk æg & sukrin gold lyst & luftigt. 
2. Vend havrefibermel, kokosfibermel, fiberhusk, bagepulver & vaniljepulver rundt i dejen.
3. Tilsæt cremefraiche & det smeltede smør.
4. Fordel dejen I en smurt form.
5. Bages i forvarmet ovn ved 180 gr varmluft ca. 30-40 min.

Topping:
1. Alle ingredienserne samles I en gryde, smeltes sammen under omrøring.
2 Hæld topping over den færdige bund.
3. Bag hele kagen ca 10 min mere til toppingen er gylden.

Vær opmærksom på om den bliver mørk, dæk kagen til eller skru ned for temp.

Tak for god inspiration fra Rikke 🙏

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har selv i flere år levet efter en livsstil med indtagelse af få kulhydrater, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen, ved at spise færre kulhydrater.

Det var en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede den lækre mad helt fra bunden, i en hektisk hverdag. Derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg