Fyldte påskeæg

Fyldte påskeæg – 12 stk
Ingredienser:
- 6 æg
- 4 skiver bacon
- 2 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. creme fraiche 36%
- 1 tsk. dijonsennep
- Salt & peber
- Feld salat
- Cherrytomater
- Karse eller purløg efter ønske
Fremgangsmåde:
- Start med at koge dine 6 æg i 9-10 minutter til de er hårdkogte. Lad dem køle helt af.
- Steg imens din bacon helt sprød, og lad den køle af på noget køkkenrulle.
- Når æggene er kølet helt ned piller du dem, halverer dem og tager forsigtigt blommen ud og kommer alle blommerne i en skål.
- I skålen med blommer tilsætter du mayonnaise, creme fraiche, dijon sennep, salt og peber.
- Mos det godt med en gaffel, hvis du vil have en fin konsistens. Smag til med salt og peber.
- På en tallerken anretter du salat og lægger du æggene på.
- Kom æggeblandingen i en sprøjtepose og sprøjt fyldet ned i de halve æg.
- Knus baconen og pynt æggene med det. Pynt også med karse eller purløg.
- halver er kvart dine tomater og anret dem på tallerkenen.
- Velbekomme og god påske.
Print
Malene Lund

Mit navn er Malene Lund.
Ud over at være uddannet kostvejleder, er jeg også uddannet Nutrition Network Advisor i KETO/LCHF.
Til dagligt underviser jeg i personlig vægtabsforløb, og udarbejder personlige kostplaner, indenfor KETO/LCHF.
Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig direkte via nedenstående kontaktinfo.
www.malenelund.dk
Mail: kontakt@malenelund.dk
Tlf.: 93 98 98 85
Følg os på de sociale medier