Fyldte påskeæg

FyldtePaaskeaeg4

Fyldte påskeæg – 12 stk

Ingredienser:

  • 6 æg
  • 4 skiver bacon
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. creme fraiche 36%
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Salt & peber
  • Feld salat
  • Cherrytomater
  • Karse eller purløg efter ønske

 

Fremgangsmåde:

  1. Start med at koge dine 6 æg i 9-10 minutter til de er hårdkogte. Lad dem køle helt af.
  2. Steg imens din bacon helt sprød, og lad den køle af på noget køkkenrulle.
  3. Når æggene er kølet helt ned piller du dem, halverer dem og tager forsigtigt blommen ud og kommer alle blommerne i en skål.
  4. I skålen med blommer tilsætter du mayonnaise, creme fraiche, dijon sennep, salt og peber.
  5. Mos det godt med en gaffel, hvis du vil have en fin konsistens. Smag til med salt og peber.
  6. På en tallerken anretter du salat og lægger du æggene på.
  7. Kom æggeblandingen i en sprøjtepose og sprøjt fyldet ned i de halve æg.
  8. Knus baconen og pynt æggene med det. Pynt også med karse eller purløg.
  9. halver er kvart dine tomater og anret dem på tallerkenen.
  10. Velbekomme og god påske.
Print

Malene Lund

Malene Lund

Mit navn er Malene Lund.
Ud over at være uddannet kostvejleder, er jeg også uddannet Nutrition Network Advisor i KETO/LCHF.

Til dagligt underviser jeg i personlig vægtabsforløb, og udarbejder personlige kostplaner, indenfor KETO/LCHF.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig direkte via nedenstående kontaktinfo.

www.malenelund.dk
Mail: kontakt@malenelund.dk
Tlf.: 93 98 98 85

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg