Hvordan er det nu med kaffe?

KaffeKetoLchf

Må man drikke ubegrænset kaffe når man er på Keto og lchf?

Dét må du faktisk gerne, dog skal det siges, at Instant kaffe indeholder små mænger kulhydrater. Derfor er det vigtigt at huske på, at den kaffe du drikker ubegrænset, er rigtig kaffe. Og ellers skal du ca. regne 0,5 kulhydrater pr. kop kaffe.

Når jeg siger ubegrænset, så er det selvfølgelig sort kaffe, som du må drikke ubegrænset.

Hvis vi bevæger os over i kaffe med fløde, så skal det være kontrolleret. Det er også derfor, at jeg altid skriver i mine kostplaner, når du må drikke kaffe med fløde. Dette fordi fløde i kaffen både indeholder en smule kulhydrater, men også en stor mængde kalorier.

OG vigtigst af alt….. Når du spiser Keto, så handler det hovedsageligt om, at holde sig under 30 g kulhydrater om dagen, så hvis du er på arbejde og der kun er skummetmælk i køleskabet, så drik din kaffe sort. Et lille skvat skummetmælk bliver hurtigt til mange kulhydrater.

Så drik løs af den sorte kaffe, men vælg den med omhu. Det er, som med alt andet, godt at gå op i kvaliteten.

Desuden læste jeg, efter selv at have drukket koffeinfri kaffe hele min graviditet, at koffeinfri kaffe indeholder ubehagelige stoffer, som jeg meget gerne ville have kendt til, inden jeg drak det under min graviditet. Når man trækker koffeinen ud af kaffen bruger man kemikalier til det, og hvis ikke man vælger en højkvalitets kaffe, så tror jeg ikke, at de er gået meget op i, hvilke stoffer der er kommet i ☹️

Så vær generelt altid opmærksom på kvalitet, også når det kommer til kaffe.

Kulhydrater i instant kaffe er til for at det ikke klumper sammen, præcis som når man køber revet ost i stedet for en blok ost. (Det kan du iøvrigt læse mere om her) 🙂

Print

Malene Lund

Malene Lund

Mit navn er Malene Lund.
Ud over at være uddannet kostvejleder, er jeg også uddannet Nutrition Network Advisor i KETO/LCHF.

Til dagligt underviser jeg i personlig vægtabsforløb, og udarbejder personlige kostplaner, indenfor KETO/LCHF.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig direkte via nedenstående kontaktinfo.

www.malenelund.dk
Mail: kontakt@malenelund.dk
Tlf.: 93 98 98 85

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg