Fyldte påskeæg

Madboller med havrefibermel
Det du skal bruge til 6 æg:
- 6 æg
- 4 skiver bacon
- 2 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. creme fraiche 36%
- 1 tsk. sennep
- Salt & peber
- Feld salat
- Cherrytomater
- Karse eller purløg efter ønske
Sådan gør du:
- Start med at koge dine 6 æg i 9-10 minutter til de er hårdkogte. Lad dem køle helt af.
- Steg imens din bacon helt sprød, og lad den køle af på noget køkkenrulle.
- Når æggene er kølet helt ned piller du dem, halverer dem og tager forsigtigt blommen ud og kommer alle blommerne i en skål.
- I skålen med blommer tilsætter du mayonnaise, creme fraiche, sennep, salt og peber.
- Mos det godt med en gaffel, hvis du vil have en fin konsistens. Smag til med salt og peber.
- På en tallerken anretter du salat og lægger du æggene på.
- Kom æggeblandingen i en sprøjtepose og sprøjt fyldet ned i de halve æg.
- Knus baconen og pynt æggene med det. Pynt også med karse eller purløg.
- Skær tomaterne og anret dem på tallerkenen.
Velbekomme og god påske 🐣
Print
LOW CARB LIFE

Jeg har levet efter low carb livsstilen i flere år, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen ved spise færre kulhydrater.
Det er dog stadig en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede lækker low carb mad helt fra bunden i en hektisk hverdag, så derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.
Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.
Følg os på de sociale medier