Fyldte påskeæg

FyldtePaaskeaeg4

Madboller med havrefibermel

Det du skal bruge til 6 æg:

  • 6 æg
  • 4 skiver bacon
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. creme fraiche 36%
  • 1 tsk. sennep
  • Salt & peber
  • Feld salat
  • Cherrytomater
  • Karse eller purløg efter ønske

 

Sådan gør du:

  1. Start med at koge dine 6 æg i 9-10 minutter til de er hårdkogte. Lad dem køle helt af.
  2. Steg imens din bacon helt sprød, og lad den køle af på noget køkkenrulle.
  3. Når æggene er kølet helt ned piller du dem, halverer dem og tager forsigtigt blommen ud og kommer alle blommerne i en skål.
  4. I skålen med blommer tilsætter du mayonnaise, creme fraiche, sennep, salt og peber.
  5. Mos det godt med en gaffel, hvis du vil have en fin konsistens. Smag til med salt og peber.
  6. På en tallerken anretter du salat og lægger du æggene på.
  7. Kom æggeblandingen i en sprøjtepose og sprøjt fyldet ned i de halve æg.
  8. Knus baconen og pynt æggene med det. Pynt også med karse eller purløg.
  9. Skær tomaterne og anret dem på tallerkenen.

 

Velbekomme og god påske 🐣

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har levet efter low carb livsstilen i flere år, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen ved spise færre kulhydrater.

Det er dog stadig en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede lækker low carb mad helt fra bunden i en hektisk hverdag, så derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg