Cæsarsalat med low carb croutoner

Low carb cæsarsalat

Cæsarsalat er en lækker og fyldig salat, som sagtens kan gøre det ud for et fuldt måltid.

Denne skønne cæsarsalat er en af mine favoritsalater!
Helt enkel, og smager virkelig godt. Jeg kan allerbedst lide cæsarsalat, når jeg laver den med et gode stykker kyllingebryst med skind – det smager virkelig bare ekstra fantastisk!
Men cæsar salat kan også fint laves med en rest fra f.eks en helstegt kylling.

Det skal du bruge til 4 personer:
3 kyllingebryster
100 g bacon
salt og peber
1 tsk olivenolie
1 icebergsalat eller to små hjertesalat
2 skiver low carb solsikkebrød
1 tsk smør
50 g groftrevet parmesan
Low carb dressing

Sådan gør du:
1. Steg baconen på en varm pande, til den er sprød.
2. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem langsomt på en pande i 25 minutter, i fedtet fra den stegte bacon.
3. Smør brødet med smør på begge sider og steg dem på panden ved siden af kyllingebrysterne. Når brødet er sprødt, skæres det i tern.
4. Skyl og pluk salaten, fordel salaten på fire tallerkener og anret med kyllingebryst i skiver, low carb cæsar dressing, revet parmesan og low carb croutoner.

Print

LOW CARB LIFE

hanne-low-carb-life

Jeg har levet efter low carb livsstilen i flere år, og ud over et vægttab på 15 kg, har jeg fået meget mere energi og overskud i hverdagen ved spise færre kulhydrater.

Det er dog stadig en udfordring at finde tiden til at bage og tilberede lækker low carb mad helt fra bunden i en hektisk hverdag, så derfor bruger jeg tit selv de nemme løsninger, som findes her i webshoppen.

Det er både nemt og lækkert og gør hverdagen meget mere enkel.

Følg os på de sociale medier

Seneste indlæg